Navigatie

Kom mij de hand schudden op de Duikvaker duikbeurs

Duikvaker, dé duikbeurs voor duikers, freedivers en snorkelaars geldt al 28 jaar als het begin van een prachtig duikseizoen. Meer dan 150 standhouders, ruim 80 sprekers en de bezoekers zelf staan garant voor een bruisend weekend. Voor elke duiker, freediver en snorkelaar is er op Duikvaker iets wils – van presentaties in de seminarruimten en op de beursvloer tot een compleet aanbod van duik-, freedive- en snorkelmaterialen, duikvakanties en opleidingen.

Duikvaker duikbeurs

Wil je duiken op Bonaire, duiken in Nederland of duiken in Egypte? Vele reisorganisaties en duikscholen op de beurs wijzen je de weg en geven advies over waar en wanneer je kan duiken.  Kortom, de duikbeurs Duikvaker neemt je mee in de wereld van duiken en snorkelen.

1 en 2 februari staat Start Duiken bij de stand van Sealife camera’s om hun mooie nieuwe producten en toebehoren te laten zien aan de vele bezoekers die de Duikvaker ieder jaar weer trekt. Zelf vind ik het geweldig om al die bekende gezichten weer te mogen zien en de verhalen aan te mogen horen. ik heb er enorm veel zin in tot aanstaande zaterdag of zondag.