Contact

Heb je een vraag voor startDuiken? Kijk eerst even bij de veelgestelde vragen, misschien staat je vraag er daar al tussen. Mocht je vraag er niet tussen staan, dan kun je tijdens openingstijden contact opnemen met onze klantenservice. Dit kan zowel telefonisch, per e-mail of via het contactformulier op deze pagina. Om je sneller van dienst te kunnen zijn, vragen wij je je factuur- of bestelnummer bij de hand te houden. Volg ons ook op Facebook en YouTube om op de hoogte te blijven van onze activiteiten.

Openingstijden

Woensdag tot en met zaterdag van 11:00 tot 16:301

Gegevens

KVK: 272.66.302
BTW: 818898677B01

Klantenservice

Telefoon: 079 593 7081
E-mail: info@startduiken.nl
Alleen bereikbaar tijdens openingstijden.

Winkel

Wattstraat 13C,
2723 RA, Zoetermeer
Nederland
Bekijk op maps

Contactformulier

Heb je een vraag, en kan je deze niet vinden tussen de veelgestelde vragen, dan kun je gebruik maken van het contactformulier om eenvoudig contact te leggen met ons.  Om je zo goed mogelijk te kunnen helpen vragen we je het formulier zo volledig mogelijk in te vullen  (de verplichte velden zijn gemerkt met een asterisk (*)). Wij zullen dit bericht dan zo spoedig mogelijk in behandeling nemen. Wil je sneller antwoord? Neem dan telefonisch contact met ons op. Je kunt ons bereiken op het telefoonnummer: 079 593 7081 (alleen tijdens openingstijden). Om je sneller van dienst te kunnen zijn, vragen wij je je factuur- of bestelnummer bij de hand te houden.

Je gegevens worden verwerkt in overeenstemming met ons privacybeleid. De velden met een * gemarkeerd dienen verplicht ingevuld te worden!

Menu