StartDuiken Duik en snorkelwinkel Zoetermeer

Rob Dekker en Margreet Dekker zijn de drijvende krachten achter de duik en snorkel winkel in Zoetermeer en met een jarenlange ervaring in de duiksport een prima aanspreekpunt voor zowel de beginnende als meer ervaren duiker. Kom gerust eens langs!

10 redenen om voor StartDuiken te kiezen

  1. Al 15 jaar hebben wij ervaring in duiken en snorkelen.
  2. Wij verkopen niet alleen, wij duiken en snorkelen ook zelf.
  3. Geen gezeur garantie! Niet goed? Wij lossen het op.
  4. Alle grote merken hebben voor ons gekozen.
  5. Wij kunnen alle merken ook servicen en onderhouden.
  6. De materialen worden door ons persoonlijk getest.
  7. Al ons personeel is door ons zelf opgeleid.
  8. Iedere week kan je in ons zwembad materialen testen.
  9. Alleen de beste kwaliteit is voor ons goed genoeg.
  10. Meer dan 25000 tevreden klanten gingen je voor.
Margreet en Rob Dekker van StartDuiken
Winkel StartDuiken

Assortiment

Het gevoerde assortiment is in de duik en snorkel winkel zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit en prijsstelling. We verkopen alleen materialen waar StartDuiken volledig achter staat. Op de begane grond is de fris ingerichte winkel te vinden, met een keur aan duik- en snorkelmaterialen van verschillende merken. Op de tweede verdieping kunt u terecht voor een ruime keuze aan (droog)pakken en jackets. Ook bevindt zich hier een mooi ruim theorielokaal, welke is voorzien van de modernste presentatie hulpmiddelen. De perfecte locatie voor het volgen, geven en voorbereiden van opleidingen en cursussen.

Vulstations

StartDuiken heeft maar liefst twee vulstations direct bij de ingang. Eén vulstation is voor het vullen met lucht (200 en 300 bar) en de andere voor speciale gassen (nitrox 200 en 300 bar en zuurstof). Er is een watervoorziening wat het spoelen van duikspullen erg makkelijk maakt. Tevens beschikt StartDuiken over een grote opslagruimte waar de opleidingsmaterialen en verhuurspullen liggen opgeslagen.

Onderhoud

Naast de verkoop hebben ook onderhoud en reparatie een belangrijke plek binnen het bedrijf. Zo bieden we de mogelijkheid om vrijwel elk merk ademautomaat te servicen en behoort ook het keuren van persluchtcilinders tot de mogelijkheid.

De duikopleidingen van StartDuiken

Wij geven opleiding van beginnende duiker t/m instructeur. Het zijn PADI en DAN opleidingen. Een aantal bij naam genoemd. Introduik, introductieduik, kennismakingsduik, DSD, snorkelles, snorkelen, Bubblemaker, Seal Team, Master Seal Team, Open Water, Advanced Open Water, Adventere Open Water, Rescue Diver, Rescue duiker, Divemaster, Assistent Instructeur, Instructeur, IDC, OWSI

We verzorgen een uitgebreid scala aan specialties, speciaal bedoeld om je kennis en vaardigheden te vergroten. Een greep uit het aanbod: Diepduik, Droogpakduiker, nachtduik, Stroming en getijde, Nitrox, PPB, Drift, Peak Performance Boyancy, wrakduik, EFR, EFR Instructeur, EHBO, EHBO kinderen, bookduik, Equipment Specialist, onderwater archeologie, (digitale) onderwater fotografie, DUP, onderwater navigator, zoeken en bergen, bergmeer, altitude, ijsduiken, DAN 02, DAN Oxygen Provider, HAMALI, Hazardous Marine Life Injuries, Tec Gas Blender, e-learning, elearning, online opleiding.

Opleidingen StartDuiken

Welke producten verkopen wij

Duikbrillen, Snorkels, Vinnen, Ademautomaten, Octopus, Trimvesten, Tec Duiken, Complete Wings, Side Mounts, Volgelaatsmaskers, Duikkleding, Natpakken, Droogpakken, Cap, Duiklaarzen & Schoenen, Duikhandschoenen, Onderpakken, Computers / Instrumenten, Duikcylinders, Duiklampen, Duiken Kids, Snorkelsets, Full Face Snorkel Maskers, Snorkelvinnen, Snorkelbrillen, Snorkelen Kids, Zwemaccessoires, Zwembrillen, Zwemkleding, 2-3 mm Natpakken, Shorties, Tropenpak Full, Camera’s, Foto Accessoires, Padi Materiaal en nog veel meer van de onderstaande merken. Wij geven ook opleidingen van beginnende duiker t/m instructeur. Staat jouw benodigde product er niet tussen? Neem dan contact met ons op. Misschien kunnen we dan het product voor je bestellen.

Garmin duikhorloge MK1
Menu