Reviews Start Duiken

Wist je dat StartDuiken reviews verzameld van tevreden cursisten? Dit doen wij via de beoordelingssystemen van Google en Facebook. Hieronder staan alvast wat reviews van een paar van onze klanten en/of cursisten. Wil je ook een review schrijven en delen wat je ervaring is geweest met StartDuiken? Ga dan naar onze Google- of Facebookpagina en laat je review achter. Zit je met een klacht? Dan vragen wij je eerst om contact met ons op te nemen. Wij doen altijd ons best om alle problemen op te lossen en onze dienstverlenging te verbeteren. Wij zijn altijd dankbaar als mensen hun ervaringen met ons delen. Alvast heel erg bedankt namens het team van StartDuiken.

Wat mensen zeggen over StartDuiken

Verstand van zaken

Ruime en een diverse keuze uit allerhande duikmateriaal. Rob en zijn collega’s hebben verstand van zaken, nemen de tijd om je te woord te staan en geven reële adviezen op gebied van prijs/kwaliteit. Daarnaast is de shop gezellig en heeft een persoonlijk karakter.

Ray S VB
Mijn vaste winkel op het gebied van duikspullen

Leuke mensen in de winkel, kennis van zaken, vriendelijk en een goed/ uitgebreid assortiment! Mijn vaste winkel op het gebied van duikspullen! (Translated by Google) Nice people in the store, knowledgeable, friendly and a good / extensive range! My regular shop in the field of diving gear

Paul Knorr
ik werd goed geholpen

Vriendelijke mensen en ik werd goed geholpen Vriendelijk groeten Alcindo (Translated by Google) Friendly people and I was well served Kind regards Alcindo

Alcindo Oliveira
Bijzondere ervaring gekregen om zo lang onder water te kunnen blijven.

Bijzondere ervaring gekregen om zo lang onder water te kunnen blijven. Instructeur was duidelijk in de les geven en gaf ons de tijd en rust om alles stapje voor stapje te leren. Het enige wat ik opmerkte was het eerste bad waar we in doken, deze was vrij druk met andere mensen. Maar omdat ik zo gefocussed was op de instructeur had ik er geen moeite mee.

R silence
Top zaak

Vandaag mijn nieuwe droogpak omgeruild voor een nieuwe, de eerste was lek en hij werd zo omgeruild voor een nieuwe, deze vanavond getest en deze is gelukkig droog, top zaak en fijn geregeld.

Mark Salfischberger
Aardige jongen, goed geholpen

Aardige jongen, goed geholpen (Translated by Google) Nice boy, well helped

Romeo R
bevlogen personeel die je goed en professioneel helpen

Fijne winkel met goed en bevlogen personeel die je goed en professioneel helpen????

Marco Kappetein
Goede service en een fijne winkel

Zwemvinnen waren na circa 2 jaar gescheurd. Ik heb nieuwe vinnen ontvangen. Goede service en een fijne winkel. (Translated by Google) Swim fins were torn after about 2 years. I received new fins. Good service and a nice shop.

Frans v Groningen
erg behulpzaam allemaal

Prima duikwinkel, erg behulpzaam allemaal. Ook goede duikopleidingen. (Translated by Google) Great dive shop, very helpful all. Also good diving courses.

Elisabeth Peek
behulpzaam en meedenkend

Zeer vriendelijk behulpzaam en meedenkend (Translated by Google) Very friendly helpful and cooperative

Walter vd Hoorn