Reviews Start Duiken

Wist je dat StartDuiken reviews verzameld van tevreden cursisten? Dit doen wij via de beoordelingssystemen van Google en Facebook. Hieronder staan alvast wat reviews van een paar van onze klanten en/of cursisten. Wil je ook een review schrijven en delen wat je ervaring is geweest met StartDuiken? Ga dan naar onze Google- of Facebookpagina en laat je review achter. Zit je met een klacht? Dan vragen wij je eerst om contact met ons op te nemen. Wij doen altijd ons best om alle problemen op te lossen en onze dienstverlenging te verbeteren. Wij zijn altijd dankbaar als mensen hun ervaringen met ons delen. Alvast heel erg bedankt namens het team van StartDuiken.

Wat mensen zeggen over StartDuiken

Professioneel en klantvriendelijk

Kom hier al sinds de opening en ben erg blij met deze zaak. Zeer professioneel en klantvriendelijk. Zowel voor de beginner (instructie) als de gevorderde duiker (onderhoud en aanschaf van materiaal) een prima adres.

Willem Kerkkamp
Echt heel fijn om hun klant te zijn.

Echt heel fijn om hun klant te zijn. Klantvriendelijk en je krijgt meer dan je verwacht.

Alex Batenburg
erg behulpzaam allemaal

Prima duikwinkel, erg behulpzaam allemaal. Ook goede duikopleidingen. (Translated by Google) Great dive shop, very helpful all. Also good diving courses.

Elisabeth Peek
behulpzaam en meedenkend

Zeer vriendelijk behulpzaam en meedenkend (Translated by Google) Very friendly helpful and cooperative

Walter vd Hoorn
Goede service en een ongedwongen sfeer

ALLES wat je van een duiksport onderneming verwacht, met vriendelijke gepassioneerde mensen. Goede service en een ongedwongen sfeer! Maar pas op! Als dealer in gecomprimeerde onderwaterlucht en alles wat daarbij komt kijken zorgt Dive Post Zoetermeer voor een verlangen naar meer van dat goedje: lucht uit een duikflesje!

Simon Blanken
Een absolute aanrader

Dive Post Zoetermeer is een absolute aanrader als je op zoek bent naar professionaliteit, zorgvuldigheid en enthousiasme. De uitgebreide open water course onder bezielende leiding van Daniel Versteeg en Caroline Rip heeft ons de kennis en het zelfvertrouwen gegeven op het gebied van beginnend duiken. Het gehele team van Dive Post Zoetermeer is uiterst behulpzaam en vriendelijk. Grote dank voor deze zeer prettige ervaring.

Jenya Krul
Zeer goede en complete duik winkel.

Zeer goede en complete duik winkel. Tevens duikschool met grote mogelijkheden. Aardige eigenaren en bediend personeel ?… Meer

Diver Marc
Kundig en vriendelijk personee

Kundig en vriendelijk personeel. Zeker een aanrader voor beginnende en gevorderde duikers (Translated by Google) Knowledgeable and friendly staff. Definitely recommended for beginners and advanced divers

Nilson Uding
Hier wordt met je meegedacht

Goed en professioneel. Goede service. Hier wordt met je meegedacht.

(Translated by Google) Good and professional. Good service. This is where you think.

Els van Suffelen
Hoge standaard aan kwaliteit

Deskundige, huiselijke, warme behulpzame mensen met een hoge standaard aan kwaliteit die je niet afschepen maar je helpen zoals het hoort.
Hele open sfeer iedereen welkom. Ik zeg: volhouden zo en zelf ben ik erg blij dat ik hier nu mijn open water cursus volg.

Melvin Lemmerling