Reviews StartDuiken

Reviews Start Duiken

Wist je dat StartDuiken reviews verzameld van tevreden klanten en cursisten? Dit doen wij via de beoordelingssystemen van Google en Facebook. Hieronder staan alvast wat reviews van een paar van onze klanten en/of cursisten. Wil je ook een review schrijven en delen wat je ervaring is geweest met StartDuiken? Bijvoorbeeld hoe je een bestelling hebt ervaren, of wat je vond van een van onze opleidingen? Klik dan op een van de twee onderstaande buttons voor Google of Facebook, of allebei natuurlijk ;-). Zit je met een klacht? Dan vragen wij je eerst om contact met ons op te nemen. Wij doen altijd ons best om alle problemen op te lossen en onze dienstverlenging te verbeteren. Wij zijn altijd dankbaar als mensen hun ervaringen met ons delen. Alvast heel erg bedankt namens het team van StartDuiken.

Wat mensen zeggen over StartDuiken

Bijzondere ervaring gekregen om zo lang onder water te kunnen blijven.

Bijzondere ervaring gekregen om zo lang onder water te kunnen blijven. Instructeur was duidelijk in de les geven en gaf ons de tijd en rust om alles stapje voor stapje te leren. Het enige wat ik opmerkte was het eerste bad waar we in doken, deze was vrij druk met andere mensen. Maar omdat ik zo gefocussed was op de instructeur had ik er geen moeite mee.

R silence

Blijft een super winkel om naar toe te gaan.

Blijft een super winkel om naar toe te gaan. Heel vriendelijk en behulpzaam personeel, ruime keuze en Rob is super kundig!

(Translated by Google) Remains a super store to go to. Very friendly and helpful staff, wide selection and Rob is super skilled!

Dennis't hart

Hier wordt met je meegedacht

Goed en professioneel. Goede service. Hier wordt met je meegedacht.

(Translated by Google) Good and professional. Good service. This is where you think.

Els van Suffelen

Goede service en een ongedwongen sfeer!

ALLES wat je van een duiksport onderneming verwacht, met vriendelijke gepassioneerde mensen. Goede service en een ongedwongen sfeer! Maar pas op !!! Als dealer in gecomprimeerde onderwaterlucht en alles wat daarbij komt kijken zorgt Dive Post Zoetermeer voor een verlangen naar meer van dat goedje: lucht uit een duikfles!

(Translated by Google) EVERYTHING what you expect from a diving company, with friendly passionate people. Good service and a casual atmosphere! But be careful !!! As a dealer in compressed underwater air and everything that comes with it, Dive Post Zoetermeer creates a desire for more of that stuff: air from a diving bottle!

Simon Blanken

Naar volle tevredenheid zorgen Rob en het team van Divepost voor een gezellige en persoonlijke ambiance

In 2011 ben ik in aanraking gekomen met de duiksport en Divepost Zoetermeer heeft mij tot het niveau van Instructeur geholpen. Naar volle tevredenheid zorgen Rob en het team van Divepost voor een gezellige en persoonlijke ambiance. Ik heb het hier al jaren naar mijn zin.

(Translated by Google) In 2011 I came into contact with diving and Divepost Zoetermeer helped me to the level of Instructor. To full satisfaction, Rob and the Divepost team ensure a cozy and personal ambiance. I’ve had a good time here for years.

Daniel V.

Goede service en klantvriendelijkheid

Goede service en klantvriendelijkheid. Meeste dingen hebben ze en zo niet dan gaan ze kijken of ze het kunnen bestellen. Wij komen hier al jaren

Nicole Timmermans

Super introductie duik
Super introductie duik. Heel leuk gedaan. Ik vond het fijn, dat er een aparte groep was met kinderen van dezelfde leeftijd en dat ze onderwater een spelletje gingen doen.

Karin Keller

Echt een aanrader!

Hele leuke ervaring. Na een duidelijke theoretisch uitleg het water in. Fijne instructeurs die je goed begeleiden op een prettige manier. Leuke en nuttige oefeningen in ondiep en diep water. Echt een aanrader!

Anne-Marie Bierman

bevlogen personeel die je goed en professioneel helpen

Fijne winkel met goed en bevlogen personeel die je goed en professioneel helpen👌👌👌👌

Marco Kappetein

Echt heel fijn om hun klant te zijn.

Echt heel fijn om hun klant te zijn. Klantvriendelijk en je krijgt meer dan je verwacht.

Alex Batenburg

Volg ons op Instagram

Menu