Reviews Start Duiken

Wist je dat StartDuiken reviews verzameld van tevreden cursisten? Dit doen wij via de beoordelingssystemen van Google en Facebook. Hieronder staan alvast wat reviews van een paar van onze klanten en/of cursisten. Wil je ook een review schrijven en delen wat je ervaring is geweest met StartDuiken? Ga dan naar onze Google- of Facebookpagina en laat je review achter. Zit je met een klacht? Dan vragen wij je eerst om contact met ons op te nemen. Wij doen altijd ons best om alle problemen op te lossen en onze dienstverlenging te verbeteren. Wij zijn altijd dankbaar als mensen hun ervaringen met ons delen. Alvast heel erg bedankt namens het team van StartDuiken.

Wat mensen zeggen over StartDuiken

Goede service en klantvriendelijkheid

Goede service en klantvriendelijkheid. Meeste dingen hebben ze en zo niet dan gaan ze kijken of ze het kunnen bestellen. Wij komen hier al jaren

Nicole Timmermans
Professioneel en klantvriendelijk

Kom hier al sinds de opening en ben erg blij met deze zaak. Zeer professioneel en klantvriendelijk. Zowel voor de beginner (instructie) als de gevorderde duiker (onderhoud en aanschaf van materiaal) een prima adres.

Willem Kerkkamp
Doc’s earplugs

Beste Dominique,

 

Ik denk dat jij degene was die mij 3 weken geleden deze oordoppen (met nylon halsdraad 😊) en een flesje earspray verkocht. Je vroeg me te laten weten hoe ze bevallen.

 

Een beetje earspray in elk oor vóór plaatsen van de doppen zorgde er voor dat ik de doppen beter/dieper kon plaatsen, dat werkte prettig.

 

Ik heb deze week 15 x met de oordoppen in zee gezwommen en ik vond het resultaat goed: de doppen hielden 95% van het water tegen, ik kreeg vrijwel geen water diep in mijn gehoorgang, ook niet als tijdens het zwemmen mijn oren volledig onderwater waren.

 

Dat viel me mee, de doppen zien er namelijk nogal simpel uit. Ik blijf ze zeker gebruiken hierna.

 

Groeten van Leonard Goudswaard

Succes met StartDuiken

Leonard Goudswaard
goed en bevlogen personeel

Fijne winkel met goed en bevlogen personeel die je goed en professioneel helpen???? (Translated by Google) Nice shop with good and enthusiastic staff who help you well and professionally????

Marco Kappetein
Vriendelijke diveshop

Deskundig en relaxed personeel. Nadruk licht op voorlichting zonder directe verkoopdruk. Ondanks beperkte oppervlakte groot assortiment. Ook een prima adres voor (PADI) duikopleidingen.

Hans Damen
Naar volle tevredenheid zorgen Rob en het team van Divepost voor een gezellige en persoonlijke ambiance

In 2011 ben ik in aanraking gekomen met de duiksport en Divepost Zoetermeer heeft mij tot het niveau van Instructeur geholpen. Naar volle tevredenheid zorgen Rob en het team van Divepost voor een gezellige en persoonlijke ambiance. Ik heb het hier al jaren naar mijn zin.

(Translated by Google) In 2011 I came into contact with diving and Divepost Zoetermeer helped me to the level of Instructor. To full satisfaction, Rob and the Divepost team ensure a cozy and personal ambiance. I’ve had a good time here for years.

Daniel V.
Goede service

Goede service en materialen (Translated by Google) Good service and materials

Hans Verruijt
Geweldige service bij Dive Post Zoetermeer

Geweldige service bij Dive Post Zoetermeer. Na de eerste duik ontdekte ik een scheurtje in mijn nieuwe natpak. Toen ik hiermee terug ging naar de winkel stond ik binnen 1 minuut weer buiten met een gloed nieuw pak! (Translated by Google) Great service at Dive Post Zoetermeer. After the first dive I discovered a crack in my new wetsuit. When I went back to the store with this, I was outside again with a brand new suit within 1 minute!

Koen Mertens
erg behulpzaam allemaal

Prima duikwinkel, erg behulpzaam allemaal. Ook goede duikopleidingen. (Translated by Google) Great dive shop, very helpful all. Also good diving courses.

Elisabeth Peek
Goede service en een ongedwongen sfeer

ALLES wat je van een duiksport onderneming verwacht, met vriendelijke gepassioneerde mensen. Goede service en een ongedwongen sfeer! Maar pas op! Als dealer in gecomprimeerde onderwaterlucht en alles wat daarbij komt kijken zorgt Dive Post Zoetermeer voor een verlangen naar meer van dat goedje: lucht uit een duikflesje!

Simon Blanken