Navigatie

Betalen

Dit zijn de verschillende betalingsmethoden die we je aanbieden:

Ideal

Betalen via iDEAL is veruit de meest gebruikte betalingsmethode. iDeal is eigenlijk niets meer dan een geautomatiseerde versie van een bankoverschrijving. Het grote voordeel hiervan is dat alles direct gebeurt. Wanneer je een iDeal transactie doet, wordt het geld direct overgeschreven naar onze betalingsprovider en krijgen wij een seintje dat je betaling voltooid is. Wij kunnen vervolgens direct aan de slag om je bestelde producten te verzamelen en de bestelling naar je toe te sturen.

Bancontact

Voor onze Belgische klanten bieden we de Belgische tegenhanger van iDeal aan, Bancontact / Mistercash. Met Bancontact kun je direct betalingen uitvoeren. Bij deze betalingsmethode is het ook zo dat wij na je betaling een seintje krijgen waardoor we razendsnel met de bestelling aan de slag kunnen.

PayPal

Met de betaalmethode PayPal betaal je gemakkelijk en overal zonder reader van je bank. Een Paypal acount kun je koppelen aan je bankrekening, creditcard of je stort er zelf geld op. Voor deze betaalmethode rekenen wij geen opslag. Je zult doorgestuurd worden naar de beveiligde PayPal betaalpagina om je bestelling te betalen in slechts enkele stappen.