Navigatie

Retourneren

Bij ontvangst van je bestelling willen we je verzoeken te controleren of alle bestelde artikelen in goede orde ontvangen zijn. Mocht je opmerkingen hebben, meld dit dan binnen 48 uur na ontvangst van het pakket. Graag ontvangen we een mail met illustrerende foto’s van het geconstateerde probleem. Je kan je mail verzenden naar info@startduiken.nl.

Je krijgt 14 dagen de mogelijkheid om het artikel retour te zenden. Om je garantieaanvraag in behandeling te kunnen nemen dient het artikel droog en zo schoon en geurloos mogelijk retour gezonden te worden. Wij vragen je altijd eerst contact op te nemen met onze klantenservice alvorens het ontvangen product retour te sturen. Retourzendingen worden zo snel mogelijk verwerkt en/of beoordeeld, uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van het pakket bij ons in de winkel. Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Indien je voldoet aan de retourvoorwaarden ontvang je je aankoopbedrag (exclusief eventuele verzendkosten) zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen na je retourmelding terug (het streven is binnen 2 werkdagen). Wij mogen wachten met terugbetalen totdat we de producten hebben teruggekregen, of totdat je hebt kunnen aantonen dat de producten zijn verstuurd, welk tijdstip als eerste valt. Mocht je na 10 werkdagen na de ontvangstmail van jouw retourzending nog geen geld of goederen ontvangen hebben; neem dan contact op met de afdeling klantenservice.

In de winkel kan je bij het retourneren van je product eventueel het product ruilen, mits deze op voorraad is in de winkel. Wil je zeker weten dat het juiste product aanwezig is in de winkel? Neem dan eerst telefonisch contact met ons op. Dan weet je zeker dat het product voor je klaar ligt als je het verkeerde product komt retourneren.